1983-ban születtem Debrecenben. A táncos pályafutásomat 3 éves koromban kezdtem, Vollay Enikő balettmesternél, ahol a klasszikus balett és a ritmikus gimnasztika technikáit sajátítottam el. 1992-ben kezdtem el versenyezni ritmikus gimnasztikában, és show táncban egyszerre. Évekig Németországban edzőtáboroztam, és cserediák is voltam kint a mommenheimi ritmikus gimnasztika csapatnál nyaranta. Az rg-t 1999-ben hagytam abba, a show táncot pedig 2004-ben, majd 2007-ben egy formáció erejéig még visszatértem. Show duó, csoport és formáció kategóriákban versenyeztem. Háromszor indultam a show tánc világbajnokságon, kétszer Európa bajnokságon, mindannyiszor formáció illetve csoport kategóriában. 2002-2005- ig oszlopos tagja voltam a Koré Company társulatnak. 2004/05-ben elvégeztem a ritmikus gimnasztika edzői tanfolyamot. Ezt követően bő egy évig a debreceni Zenetheátrum színpadán csillogtattam meg a szinészi és táncosi tudásomat. Érettségit követően kezdtem el tanítani Berettyóújfaluban, a következő évben már Biharkeresztesen is, és 2008 óta Debrecenben is van csoportom. 2007 őszén megalakítottam a saját egyesületemet a Piruett Tánc Stúdiót. A tanítás mellett elvégeztem a szociálpolitika szakot a Debreceni Egyetem Bölcsésztudományi Karán (2002-2007), és ezzel párhuzamosan 2005-2009 őszén fejeztem be a Magyar Táncművészeti Főiskola társastánc- divattánc pedagógus szakát. A Magyar Divat és Sporttánc Szövetség pontozóbírója vagyok 2008 óta. Évek óta meghívott tanárként vendégeskedek több táncegyesületnél szerte az országban.

2014-2015-ben a Magyar Divat és Sporttánc Szövetség elnökségi tagja voltam, és a show, modern, jazz kategóriák felelőse.

Kitüntetéseim:

2011-ben NÍVÓDÍJAS TÁNCPEDAGÓGUS kitüntetést kaptam a Magyar Divat és Sporttánc Szövetségtől, valamint a Gyermek csoport is Érdemes Sporttáncos és Nívódíjas Táncos kitüntetést kapott (Hőmérséklet Ingadozás tagjai.)

2012-ben megkaptam a második Nívódíjamat a Magyar Divat és Sporttánc Szövetségtől, a Szinkronban c. koreográfia nemzetközi eredményéért. A csoport tagjai pedig Érdemes Sporttáncos kitüntetést kaptak.

2013-ban a junior disco duo nemzetközi döntős helyezésért táncpedagógusi Nívó Díjat kaptam a Magyar Divat és Sporttánc Szövetségtől, a táncosok (Varga Enikő és Kiss Tündi) pedig érdemes sporttáncos kitüntetést vehetett át.

2014-ben a negyedik nívódíjamat vehettem át a Magyar Divat és Sporttánc Szövetségtől, és természetesen a junior csoport tagjai pedig az Érdemes Sporttáncosi Kitüntetést. (A hiányzó jel)

2015-ben megkaptam a Sporttáncok Mestere címet az MDSSZ Szövetségtől, és a junior csapat a Bűvös Kocka c. koreográfiáért az érdemes Sporttáncosi kitüntetést.

2016-ban megkaptam az ÉV KOREOGRÁFUSA díjat és a Kabos Endre díjat Berettyóújfalu Város Sportjáért.

2016-ban az egyesület Berettyóújfalu városától Kabos Endre kitüntetésben részesült.

2017-ben nagyszabású jubileumi gálával ünnepeltük a 10. évfordulónkat.

2018-ban elnyertem az Év KOREOGRÁFUSA díjat, az egyik szólómért koreográfusi különdíjat kaptam és megnyertem a LEGEREDMÉNYESEBB Tánciskola címet.