A 2007 őszén megalakuló debreceni székhelyű egyesület a modern és show tánc területén végez oktatást A nevelés már óvodás korban megkezdődik, rendszeres, heti két edzésszámmal, és folytatódik általános iskolában az edzések gyakoriságának emelésével. A gyermekekkel egy moderntáncpedagógus (Simonyi Kitty, az egyesület elnöke) és két akrobatika edző (Kiss Nikoletta és Madarász András), egy balett tanár (Szatmáry-Buka Helga) és egy táncpedagógus (Tóth Andrea) foglalkozik.

Óvodás korban a rendszeres edzések mellett biztosítjuk a fellépési lehetőségeket is, ezzel felkészítve a gyerekeket az általános iskolában kezdődő versenyeken való részvételre. A város által szervezett Óvodai és iskolai bálokon, fesztiválokon, ifjúsági rendezvényeken vesznek részt óvodásaink, gyermek, junior és felnőtt csoportjaink egyaránt. A versenyzőket heti ötszöri edzésszám mellett edzőtáborokban készítjük fel, tematikus edzéstervvel. Képzésünk a balett, a moderntánc, a ritmikus gimnasztika, a szertorna mellett, a társastánc, a disco, a kortárs modern tánc és a hiphop elemeivel is bővül az edzőtáborokban. Jelenleg öt helyszínen folyik az oktatás: Debrecenben, Biharkeresztesen, Berettyóújfaluban, Derecskén és Balmazújvárosban.

Az egyesület összesen 41 nemzetközi dobogós helyezéssel büszkélkedhet, 9 világbajnoki arany, 14 VB ezüst és 3 VB bronz, emellett Világkupa és Európa bajnoki címek tulajdonosai.

Az egyesület vezetője Simonyi Kitty, Sporttáncok mestere és 4x nívódíjas táncpedagógus. A 2016-ban és 2017-ben az “Év koreográfusa” díj tulajdonosa.